Workshops

MUSIKALWORKSHOP

 

Act & Art och dess workshopledare har en gedigen erfarenhet och kompetens i musikalsång, körledning och motivation. Vi vänder oss till körer på alla nivåer och laborerar under workshopen kring olika sångtekniker inom musikalsång. Vår vision är att få alla som deltar i en workshop att känna sig som en stjärna på Broadway och samtidigt ha otroligt roligt på vägen dit.

 

Vi arbetar med mer eller mindre kända, musikalstycken. Låtarna kommer ha olika karaktär och vi kommer att ställas inför olika musikaliska utmaningar. Vi jobbar även fysiskt med enklare regi för att ge en ännu härligare känsla. Vi drar oss inte för att vända och vrida på musiken och texterna och låta deltagarna utmana sig själva.

WORKSHOPLEDARE

Johan Östlund

Musikal

Matilda Randin

Musikal

Philip Haglund

Teater

TEATERWORKSHOP

 

Workshop är en aktivitet som passar teatergrupper som vill fördjupa sitt kunnande eller organisationer som vill främja teambuilding. I en teaterworkshop läggs stor tyngd på att utvecklas som individ, men också som grupp. Under dagen används olika övningar i improvisation och grundläggande teaterteknik för att få deltagarna att finna glädje och teaterlust! Detta leder till ett lekfullt och roligt sätt att arbeta med fantasi och kreativitet.

Teaterworkshopen är en utomordentlig aktivitet för att bli bättre på att hålla föredrag eller bara ha roligt med kollegorna. Kanske får man se en ny sida av människor man har runt sig till vardags. Under sakkunnig ledning av våra workshopledare får deltagarna prova på olika tekniker och övningar, som leder till både nya insikter och massor av skratt!

HELDAG ELLER HELG

 

Våra workshops kan bokas som heldag eller en längre period som sträcker sig mellan 1-2 helger. Tillsammans skräddarsyr vi er upplevelse.

 

Vill du har mer information, kontakta försäljningschef Philip Haglund på 073-985 28 10 eller via e-post, genom att klicka på knappen.

POSTADRESS

Act & Art Sweden AB

Skanörvägen 9

121 52 Johanneshov

 

Org.nr 559097-8937

KONTAKT

Se under Kontakt

Skicka e-post till oss

SOCIALA MEDIER

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Titta på vår Youtube

Följ oss på LinkedIn