Workshop

MUSIKALWORKSHOP

 

Act & Art och dess workshopledare har en gedigen erfarenhet och kompetens i musikalsång, körledning och motivation. Vi vänder oss till körer på alla nivåer och laborerar under workshopen kring olika sångtekniker inom musikalsång. Vår vision är att få alla som deltar i en workshop att känna sig som en stjärna på Broadway och samtidigt ha otroligt roligt på vägen dit.

 

Vi arbetar med mer eller mindre kända, musikalstycken. Låtarna kommer ha olika karaktär och vi kommer att ställas inför olika musikaliska utmaningar. Vi jobbar även fysiskt med enklare regi för att ge en ännu härligare känsla. Vi drar oss inte för att vända och vrida på musiken och texterna och låta deltagarna utmana sig själva.

TEATERWORKSHOP

 

Workshop är en aktivitet som passar teatergrupper som vill fördjupa sitt kunnande eller organisationer som vill främja teambuilding. I en teaterworkshop läggs stor tyngd på att utvecklas som individ, men också som grupp. Under dagen används olika övningar i improvisation och grundläggande teaterteknik för att få deltagarna att finna glädje och teaterlust! Detta leder till ett lekfullt och roligt sätt att arbeta med fantasi och kreativitet.

Teaterworkshopen är en utomordentlig aktivitet för att bli bättre på att hålla föredrag eller bara ha roligt med kollegorna. Kanske får man se en ny sida av människor man har runt sig till vardags. Under sakkunnig ledning av våra workshopledare får deltagarna prova på olika tekniker och övningar, som leder till både nya insikter och massor av skratt!

MÅLET ÄR INGENTING - VÄGEN ÄR ALLT!

WORKSHOPLEDARE

Johan Östlund leder musikalworkshop

Johan Östlund

Musikal

Philip Haglund leder teaterworkshop

Philip Haglund

Teater

Matilda Randin leder workshop med inriktning sång

Matilda Randin

Sång

Rebecka Gustafsson leder musikalworkshop

Rebecka Gustafsson

Musikal

HELDAG ELLER HELG

 

Våra workshops kan bokas som heldag eller en längre period som sträcker sig mellan 1-2 helger. Tillsammans skräddarsyr vi er upplevelse.

 

Vill du har mer information, kontakta försäljningschef Philip Haglund på 073-985 28 10 eller via e-post, genom att klicka på knappen.

Följ Act & Art på LinkedIn

POSTADRESS

Act & Art Sweden AB

Skanörvägen 9

121 52 Johanneshov

 

Org.nr 559097-8937

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

SOCIALA MEDIER

Gilla Act & Art på Facebook
Följ Act & Art på Instagram
Titta på Act & Art på YouTube

KONTAKT

Kontakta Act & Art
Skicka e-post till Act & Art