Om oss

VI KAN UNDERHÅLLNING

 

Act & Art är Gävles nya eventbolag inom upplevelser. Vi har producerat musikaler, show och komedi i flera år men nu går vi in i en ny era och blir ett modernt och kvalitativt företag inom upplevelser.

 

Med blicken vänd västerut mot West End och Broadway hittar vi föreställningar och shower som blir spektakulära och överraskande. Oavsett val av föreställning ska den spegla samhället på ett överraskande sätt och därför tillför vi något nytt till det redan skrivna verket. Teman som är HBTQ och genus vanligt förekommande i våra produktioner.

 

I våra eventshower för företag är visionen att bjuda på ett arrangemang man sent kommer att glömma. Våra workshops ska främja teambuilding och låta deltagarna utvecklas genom glädje och engagemang.

 

Ledningsgruppen är liten men effektiv och har stor branscherfarenhet och ser till att bära Act & Art in i framtiden.

 

 

AFFÄRSIDÉ OCH VISION

 

Affärsidé

Act & Art ska skapa moderna nöjesproduktioner av hög kvalité som underhåller, inspirerar och överraskar. Genom verksamhet i varierande format nås en nyfiken publik, engagerade medarbetare och lojala samarbetspartners. Med en produktiv organisation och väl förvaltade resurser skapar Act & Art konkurrenskraft, tillväxt och värde.

 

Vision

Act & Art ska vara en kvalitativ nöjesproducent som är verksam på de etablerade scenerna med de bästa föreställningarna. Act & Art ska vara ett attraktivt företag med stor varumärkeskännedom.

VÄRDEGRUND

 

Engagerade

Vi har rätt person på rätt plats utifrån intresse, styrkor, förmåga, kompetens och bakgrund. Vi är en professionell, trygg och attraktiv arbetsgivare.

 

Ansvarsfulla

Vi upprätthåller ett kreativt klimat och speglar lekfullhet, glädje och engagemang. Vi tar alla ansvar för att vårda Act & Art:s varumärke.

 

Målmedvetna

Vi arbetar målmedvetet och effektivt utan att ge avkall på Act & Art:s vision. Vi är effektiva och använder våra resurser för att skapa konkurrenskraft, värde och tillväxt.

 

Överraskande

Vi vågar vara annorlunda, tillföra något eget men samtidigt bevara grundkonceptet.

 

 

JOBBA MED OSS/AUDITION?

 

Just nu har vi inga tjänster lediga. Men vi sparar gärna ditt CV för ett senare tillfälle. Skicka gärna en intresseanmälan till oss.

POSTADRESS

Act & Art Sweden AB

Skanörvägen 9

121 52 Johanneshov

 

Org.nr 559097-8937

KONTAKT

Se under Kontakt

Skicka e-post till oss

SOCIALA MEDIER

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Titta på vår Youtube

Följ oss på LinkedIn