Om oss

VI LEVERERAR UNDERHÅLLNING

 

Act & Art är Gävles nya eventbolag inom upplevelser. Vi har producerat musikaler, show och komedi i flera år men nu går vi in i en ny era och blir ett modernt och kvalitativt företag inom upplevelser. Act & Arts tre verksamhetsområden är Event, Workshop och Produktion. Våra föreställningar och shower är spektakulära och överraskande och speglar samhället på ett överraskande sätt och därför tillför vi något nytt till det redan skrivna verket. Teman som är HBTQ och genus vanligt förekommande i våra produktioner.

 

I våra eventshower för företag är visionen att bjuda på ett arrangemang man sent kommer att glömma. Våra workshops ska främja teambuilding och låta deltagarna utvecklas genom glädje och engagemang.

 

Ledningsgruppen är liten men effektiv och har stor branscherfarenhet och ser till att bära Act & Art in i framtiden.

AFFÄRSIDÉ OCH VISION

 

Affärsidé

Act & Art ska skapa moderna nöjesproduktioner av hög kvalité som underhåller, inspirerar och överraskar. Genom verksamhet i varierande format nås en nyfiken publik, engagerade medarbetare och lojala samarbetspartners. Med en produktiv organisation och väl förvaltade resurser skapar Act & Art konkurrenskraft, tillväxt och värde.

 

Vision

Act & Art ska vara en kvalitativ nöjesproducent som är verksam på de etablerade scenerna med de bästa föreställningarna. Act & Art ska vara ett attraktivt företag med stor varumärkeskännedom.

Vi producerar musikal, show och komedi

POSTADRESS

Act & Art Sweden AB

Skanörvägen 9

121 52 Johanneshov

 

Org.nr 559097-8937

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

 

SOCIALA MEDIER

Gilla Act & Art på Facebook
Följ Act & Art på Instagram
Titta på Act & Art på YouTube

KONTAKT

Kontakta Act & Art
Skicka e-post till Act & Art
Följ Act & Art på LinkedIn