Om oss

VI UNDERHÅLLER GÄVLE

 

Act & Art är ett modernt och kvalitativt företag inom upplevelser. Act & Arts tre verksamhetsområden är Event, Workshop och Produktion.

 

Våra föreställningar inom musikal, show och komedi är spektakulära och överraskande. Vi producerar både nyskrivet och redan kända verk men gemensamt är att de speglar samhället på ett underhållande sätt. Teman som HBTQ och genus är vanligt förekommande i våra produktioner. Föreställningarna produceras på scener i Gävle eller på turné.

 

Med våra företagssshower bjuder vi på en portabel dinnershow där våra artster startar på 100% och leder publken genom hela kvällen. Vår erfarenhet säger att vi har lyckats med vårt koncept.

 

Våra workshops ska främja teambuilding och låta deltagarna utvecklas genom glädje och engagemang. Vi arrangerar även musikalkurser i Gävle.

 

Ledningsgruppen är liten men effektiv och har stor branscherfarenhet och ser till att bära Act & Art in i framtiden.

AFFÄRSIDÉ OCH VISION

 

Affärsidé

Act & Art ska skapa moderna nöjesproduktioner av hög kvalité som underhåller, inspirerar och överraskar. Genom verksamhet i varierande format nås en nyfiken publik, engagerade medarbetare och lojala samarbetspartners. Med en produktiv organisation och väl förvaltade resurser skapar Act & Art konkurrenskraft, tillväxt och värde.

 

Vision

Act & Art ska vara en kvalitativ nöjesproducent som är verksam på de etablerade scenerna med de bästa föreställningarna. Act & Art ska vara ett attraktivt företag med stor varumärkeskännedom.

Vi producerar musikal, show och komedi

POSTADRESS

Act & Art Sweden AB

Skanörvägen 9

121 52 Johanneshov

 

Org.nr 559097-8937

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

SOCIALA MEDIER

Gilla Act & Art på Facebook
Följ Act & Art på Instagram
Titta på Act & Art på YouTube

KONTAKT

Kontakta Act & Art
Skicka e-post till Act & Art
Följ Act & Art på LinkedIn