Rebecka Gustafsson

FANTASTISK ARTIST TILL DITT EVENT

 

Rebeckas musikaliska utbildning startade på Adolf Fredriks Musikklasser i Stockholm med körsång. På gymnasiet bytte hon bana och gick dansprogrammet och valde sedan att kombinera sina intressen för sång, dans och teater genom att utbilda sig till musikalartist på Stockholms Musikalartist Utbildning. När hon inte arbetat med Act & Art har hon stått på Parkteaterns scen i Shakespeares A Midsummer Nights Dream, varit solist i föreställningen Broadway Ladies samt skådespelat i det stora scenkonstprojektet Satans Demokrati.

 

Nu senast är hon hemkommen efter att ha arbetat som show-artist runt om i världen där hon uppträtt i olika musikalshower samt sjungit i egna föreställningar. Rebecka fortsätter att showa på hemmaplan tillsammans med Act & Art.

 

Hon leder även workshop och trycker gärna på att sången är en av de viktigaste grunderna inom musikal. Det handlar mycket om hur man berättar historier genom sång men även att hitta verktygen till att bli en bättre mer självsäker sångare och såklart att få släppa loss. Alla ska få känna känslan som kommer efter en gjort något man aldrig trodde en skulle våga, om så det handlar om att framföra ett solo eller bara gå upp på en scen.

Boka Rebecka Gustafsson som artist eller workshopledare

POSTADRESS

Act & Art Sweden AB

Skanörvägen 9

121 52 Johanneshov

 

Org.nr 559097-8937

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

SOCIALA MEDIER

Gilla Act & Art på Facebook
Följ Act & Art på Instagram
Titta på Act & Art på YouTube

KONTAKT

Kontakta Act & Art
Skicka e-post till Act & Art
Följ Act & Art på LinkedIn