Christmas Spectacular

EN UPPLEVELSE DU SENT SKA GLÖMMA

 

Julafton kommer tidigt i år! Vi bjuder in till en storslagen upplevelse i Gävles störta julshow på Gasklockorna. Det blir en kväll med toner som andas gospel, julpop, svenska julklassiker och Las Vegas. Du kommer känna igen jullåtarna men du bjuds på någonting helt nytt och alldeles extra.

 

Christmas Spectacular är en 90 minuters show för dig som ÄLSKAR julen. Vår artister Nils Axelsson, Hanna Ingesson, Olivia Lorenz och Christofer Nilsson samt vår ensemble tar hand om dig och bjuder på en kväll du sent kommer att glömma. Börja kvällen med en magisk trerättersmiddag, se Gävles största julshow och sedan kan du och ditt sällskap umgås i Retorten för att senare fortsätta ut i vinternatten.

DINNER SPECTACULAR FÖR 995 KR

 

Efter att ha tilldelats ett bord i restaurangen följer en vällagad trerättersmiddag i vinterns smaker. När middagen är klar och humöret på topp förs du in till vårt fortsatt sprakande vinterland där du blir placerad till din sittplats på läktare eller parkett för att se en show utöver det vanliga.

 

CHRISTMAS SPECTACULAR FÖR 495 KR

 

När dörrarna slås upp står du inför ett spektakulärt vinterlandskap. Du bjuds på en sprakande underhållning som både vidrör dina sinnen och lockar till häpnad. Biljetten gäller för sittplats på parkett eller läktare för att se Gävles största julshow.

 

MINGLE SPECTACULAR FÖR 295 KR

 

Upplev Gävles största julshow från mingelplats vid ståbord där du och ditt sällskap har bra sikt över vad som sker i hela lokalen över den 90 minuter långa showen. Häng in vinterrocken i garderoben och beställ en dryck i baren och du är redo för att vara med om att något du aldrig kommer att glömma.

LÄS MER OCH BOKA DIN BILJETT

 

Upplev magin redan här och nu gör din bokning till vinterns magiska upplevelse på Gasklockorna i Gävle.

Bög In Box är en berusande humorföreställning i regnbågsförpackning

SHOWDATUM

 

Fredag 30 november - Premiär

Lördag 1 december

Torsdag 6 december

Fredag 7 december

Lördag 8 december

Torsdag 13 december

Fredag 14 december

Lördag 15 december

BILDER MEDVERKANDE

Foto: Niklas Lindgren

POSTADRESS

Act & Art Sweden AB

Skanörvägen 9

121 52 Johanneshov

 

Org.nr 559097-8937

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

SOCIALA MEDIER

Gilla Act & Art på Facebook
Följ Act & Art på Instagram
Titta på Act & Art på YouTube

KONTAKT

Kontakta Act & Art
Skicka e-post till Act & Art
Följ Act & Art på LinkedIn