Bög In Box

EN HUMORFÖRESTÄLLNING

 

Hur ska man kunna hitta den stora kärleken på cyberspace eller på Grindr? Är det så att den enda utvägen att hitta någon är att gifta sig i TV? Måste det vara en politisk handling att hålla sin älskade i handen? Och vad vore gayvärlden utan dess fjäderboor, galor och ikoner?

 

Med hjälp av musik, imitationer och komik försöker Magnus Carlsson få svar på dessa frågor när han skärskådar dejtingdjungeln och homonormen på ett uppfriskande sätt. Bög In Box är helt enkelt en berusande humorföreställning i regnbågsförpackning.

 

Magnus medverkar under våren i ett av Sveriges mest populära TV-program. Han är en mångsysslare och medverkat i en rad musikaler, shower och komedier runt om i landet. På senare år har han varit konferencier och allsångsledare på en rad Pridefestivaler i bland annat Malmö och Köpenhamn och där varvat sång, komik och inte minst imitationer av kända svenska kvinnor.

 

Magnus har även gett ut gayromanen Under broarna (Njewd Publishing, 2017) om tre vänner i Stockholm i början av 2010-talet. En historia om hur passionerad kärlek uppstår och hur stark vänskap kan raseras.

INFORMATION OCH KOSTNAD

 

Bög In Box hade sin urpremiär på Gävle Pride 2017 och nu finns en ny version som finns tillgänglig att arrangera på er scen.

 

I samband med föreställningen kan även ett författarseminarium bokas in. Där berättar Magnus bland annat om hur Under broarna kom till, författarprocessen och varför ny HBTQ-litteratur behövs.

 

Pris, show: 10 000 kr

Pris, seminarium och show: 13 000 kr

 

Mer information finns på på Scenkonstportalen. Kontakta oss för mer information.

Bög In Box är en berusande humorföreställning i regnbågsförpackning

BILDER

 

Foto: Katriina Mäkinen

OM FÖRESTÄLLNINGEN

 

Medverkande, idé och manus: Magnus Carlsson

Regikonsultation: Adam Gardelin

 

Föreställningslängd: 1 timme och 20 minuter, utan paus

Turnéperiod: 1 april - 31 december

POSTADRESS

Act & Art Sweden AB

Skanörvägen 9

121 52 Johanneshov

 

Org.nr 559097-8937

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

 

SOCIALA MEDIER

Gilla Act & Art på Facebook
Följ Act & Art på Instagram
Titta på Act & Art på YouTube

KONTAKT

Kontakta Act & Art
Skicka e-post till Act & Art
Följ Act & Art på LinkedIn