Event

SOM ETT FESTLIGT POP-UP-PARTY

 

Vi levererar en portabel dinnershow där våra artister startar på 100% och tar hand om er under hela kvällen. Det börjar med mingelmusik och sedan fortsätter det under middagen med olika musikaliska showset som till exempel Svenska Popklassiker och Women Of Pop. Vi utlovar en hel del överraskningar och spektakel som gör att musik och humor står i centrum under hela kvällen. Tillsammans skräddarsyr vi evenemanget så festen blir som Ni önskar.

 

Under årens lopp har Act & Art producerat underhållning till privata arrangemang men även storslagna shower till välkända företag. Därmed har vi en erfarenhet som är oslagbar och som spänner över flera genrer.

KONSULTATION

 

Våra projektledare är vana att planera företagsfesten med underhållningen i centrum. Vi erbjuder dig som arrangör en konsultation kring eventet, då får vi chansen att tillsammans planera och sedan utföra vårt arbete på bästa möjliga sätt.

 

Kontakta försäljningschef Philip Haglund på 073-985 28 10 eller via e-post genom att klicka på knappen, redan idag för att boka en fartfylld helkväll.

VI SKRÄDDARSYR EVENTET

 

Förutom de företagsshower vi erbjuder, skräddarsyr vi även tjänster som behövs för ett lyckat arrangemang som kick-off, privata fester eller företagsevent.

Vi erbjuder

- Liveunderhållning med artist, komiker eller musiker

- Konferencierer till event

- Mingelmusik med pianist och 
artist

POSTADRESS

Act & Art Sweden AB

Skanörvägen 9

121 52 Johanneshov

 

Org.nr 559097-8937

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

SOCIALA MEDIER

Gilla Act & Art på Facebook
Följ Act & Art på Instagram
Titta på Act & Art på YouTube

KONTAKT

Kontakta Act & Art
Skicka e-post till Act & Art
Följ Act & Art på LinkedIn